Benodigde software:
Geschreven door:
TMPGEnc
Scooby
Wat deze tutorial zal behandelen

Hoe je meerdere films automatisch achter elkaar laat omzetten met behulp van TMPGEnc. Dit is ideaal om s'nachts te laten doen, of wanneer je een weekend weg bent. Je kunt er net zoveel inzetten als je wilt. Zorg er voor dat er geen badframes aanwezig zijn, en dat je alles goed hebt voorbereid met subs, geluid en dergelijke.

Non-stop omzetten

Als je films geen badframes bevatten, dan kun je je eerste film erin gaan zette op de manier zoals je dat gewend bent. Alleen druk je bij de laatste handeling niet op start,maar ga je naar:
File > add current project to batchlist > mpeg file
daar kun je je film een naam geven, en je drukt op opslaan. dan krijg je dit scherm:

Dit scherm kun je gewoon laten staan,en je gaat weer bij tmpgenc naar file > project wizard, en je kunt je volgende film erin gaan zetten, en je kunt natuurlijk meerdere malen je frameserver op zetten etc etc. Ik denk dat dat wel duidelijk is.
Als je al je films erin gezet hebt druk je op run in het batch encode scherm en nu zul je zien dat rechts boven in tmpgenc de optie komt om je pc uit te schakelen wanneer tmpgenc klaar is met encoderen, schakel die functie dan ook in.

Ps: als je er een paar films heb ingezet en je wilt niet dat tmpgenc gelijk begint met encoderen kun je het batch encode scherm gewoon afsluiten,en weer op jouw gewenst tijdstip laten beginnen met encoderen, door in tmpgenc naar file > batch encode (ctrl b) te gaan, dan krijg je weer het scherm met waar je gebleven was.

Veel succes

 


   

 
©2002-2024 DivXStart. All rights reserved | Disclaimer
0.25557